OP MAAT GEMAAKTE PRODUCTEN: HOOGSTE KWALITEIT TEGEN DE BESTE PRIJZEN
EEN FLEXIBELE PARTNER DIE U HELPT UW DOEL TE BEREIKEN
MEER DAN 20 JAAR ERVARING
EEN NO-NONSENSE ORGANISATIE DIE HAAR BELOFTEN HOUDT
BETROUWBARE MENSEN MET EEN HANDS-ON MENTALITEIT
Home   >   Over ons

Over LaVitella

LaVitella is een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van sport voeding, zoals proteïne shakes onder private label.

Als u sport- of dieet voeding onder uw eigen naam wilt vermarkten, is LaVitella de partner waar u naar op zoek bent. Wij zijn een traditioneel, flexibel en professioneel bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring.

Elk recept is uniek en precies zo ontwikkeld en geproduceerd als de klant wenst. Kortom; wij zijn de ideale partner voor bedrijven die hun klanten graag producten bieden van hoogwaardige kwaliteit onder hun eigen merknaam voor een concurrerende prijs.

Video afspelen

Wat u van ons kunt verwachten

Concurrerende prijzen

We streven ernaar de beste kwaliteitsproducten te leveren tegen de beste prijs op de markt. Dit doen we door te werken met goede partners en effectieve werkwijzen.

Hoge kwaliteitsnormen

Om de beste prestaties voor onze klanten te garanderen, werken LaVitella en haar partners met de hoogste kwaliteitsnormen en -vereisten.

Uitstekende logistiek

Strategische inkoop van grondstoffen en ingrediënten in combinatie met een strikte productieplanning. We hebben altijd een nauwkeurige voorraad.

Zeer ervaren

Omdat we meer dan 20 jaar ervaring hebben, weten we hoe we goed op trends moeten inspelen. Daarnaast kennen we de hele markt en kunnen we goed adviseren.

Onze producten

Sportvoeding​

Versterk uw merken met onze private label sportvoedingsoplossingen. We produceren verschillende producten zoals proteïnepoeder en hersteldranken.

Voedingssupplementen​

LaVitella’s maaltijdvervangers zijn gebaseerd op droge formules voor gebruik met water, magere melk of yoghurt en bevatten de voedingswaarde van een normale maaltijd.

Verpakkingen

LaVitella biedt verschillende verpakkingsoplossingen. De verpakking is een belangrijke USP voor uw product. Een goed product verdient een goede presentatie.

Scroll naar boven