OP MAAT GEMAAKTE PRODUCTEN: HOOGSTE KWALITEIT TEGEN DE BESTE PRIJZEN
EEN FLEXIBELE PARTNER DIE U HELPT UW DOEL TE BEREIKEN
MEER DAN 20 JAAR ERVARING
EEN NO-NONSENSE ORGANISATIE DIE HAAR BELOFTEN HOUDT
BETROUWBARE MENSEN MET EEN HANDS-ON MENTALITEIT

Onze producten   >   Voedingssupplementen

Private label voedingssupplementen

LaVitella is een innovatieve en dynamische fabrikant van sportvoeding en voedingssupplementen. We zijn voortdurend op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als trendvolger van de markt, met meer dan 20 jaar ervaring in de ingrediënten en zuivelhandel, weten we als geen ander wat er speelt in de markt.

Dit geeft ons grote voordelen op het gebied van kwaliteit, prijs en ontwikkeling, wat ons de ideale partner maakt voor op maat gemaakte sportvoeding en producten voor afvallen.

Private label maaltijdvervangers

LaVitella’s maaltijdvervangers zijn gebaseerd op droge formules voor gebruik met water, magere melk of yoghurt en bevatten de voedingswaarde van een normale maaltijd. Onze maaltijdvervangers bevatten ingrediënten van hoge kwaliteit die u ondersteunen in uw poging om af te vallen.

Dieetvoeding

Transformeer uw merk met onze huismerk dieetvoeding. Met onze aanpasbare, gezondheidsbewuste creaties kunt u exclusieve producten aanbieden die aansluiten bij de waarden van uw merk. Vergroot uw aanbod met LaVitella.

Eiwit dieetpoeders

LaVitella is gespecialiseerd in producten op basis van eiwitten. We hebben ook de mogelijkheid om dieetpoeder te ontwikkelen als een private label product met unieke recepten (op maat ontwikkeld voor onze klanten).

Onze producten

Sportvoeding​

Versterk uw merken met onze private label sportvoedingsoplossingen. We produceren verschillende producten zoals proteïnepoeder en hersteldranken.

Voedingssupplementen​

LaVitella’s maaltijdvervangers zijn gebaseerd op droge formules voor gebruik met water, magere melk of yoghurt en bevatten de voedingswaarde van een normale maaltijd.

Verpakkingen

LaVitella biedt verschillende verpakkingsoplossingen. De verpakking is een belangrijke USP voor uw product. Een goed product verdient een goede presentatie.

Scroll naar boven