OP MAAT GEMAAKTE PRODUCTEN: HOOGSTE KWALITEIT TEGEN DE BESTE PRIJZEN
EEN FLEXIBELE PARTNER DIE U HELPT UW DOEL TE BEREIKEN
MEER DAN 20 JAAR ERVARING
EEN NO-NONSENSE ORGANISATIE DIE HAAR BELOFTEN HOUDT
BETROUWBARE MENSEN MET EEN HANDS-ON MENTALITEIT

Onze producten   >   Sportvoeding

Private label sportvoeding

Versterk uw merk met onze op maat gemaakte private label sportvoeding oplossingen. Als toonaangevende fabrikant bieden wij een aanpasbaar assortiment hoogwaardige sportvoeding om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. We produceren verschillende producten op het gebied van sport- en dieetvoeding.

Van prestatieverbeterende isotone poeders tot spierherstellende eiwitblends, wij stemmen formuleringen af op uw merkidentiteit. Werk met ons samen om exclusieve, premium producten te creëren die uw visie weerspiegelen. Met onze private label services verkoopt u niet alleen sportvoeding – u biedt een unieke fitnesservaring aan. Zet in op succes met LaVitella. Uw merk, onze expertise.

Proteïnepoeder

LaVitella biedt een breed scala aan proteïnepoeder in verschillende smaken en variabele formules. De meeste eiwitten zijn op zuivel gebaseerd, zoals wei-eiwit, wei-eiwitisolaten, gehydrolyseerd wei-eiwit, micellair eiwit, melkeiwit en caseïnaten. Andere soorten zijn eiwitten uit eieren en plantaardige bronnen zoals soja, tarwe en erwtenproteïne.

Massbuilders & Gainers

Massa bouwers of gainers bevatten eiwitten, koolhydraten en, indien gewenst, een mix van vitamines die u helpt uw lichaam en spiermassa te verbeteren. LaVitella biedt verschillende soorten gainers aan, volledig op maat gemaakt volgens uw wensen.

Isotonische poeder

LaVitella is ook uw partner voor op poeder gebaseerde isotone dranken. Onze isotone poeders zijn zeer nuttig en efficiënt voor duursporters en gemakkelijk te gebruiken in combinatie met water. Ze zullen u voorzien van een optimale combinatie van koolhydraten, mineralen en elektrolyten om uw glycogeenreserves aan te vullen en uw elektrolytenbalans te behouden.

Hersteldranken

Probeer ook onze hersteldranken op basis van poeder. Het is belangrijk dat uw lichaam na elke sportieve inspanning zo snel mogelijk herstelt.

LaVitella biedt hersteldranken aan met de meest efficiënte combinatie van eenvoudige en complexe koolhydraten, aminozuren en eiwitten.

Onze producten

Sportvoeding

Versterk uw merken met onze private label sportvoedingsoplossingen. We produceren verschillende producten zoals proteïnepoeder en hersteldranken.

Voedingssupplementen

LaVitella’s maaltijdvervangers zijn gebaseerd op droge formules voor gebruik met water, magere melk of yoghurt en bevatten de voedingswaarde van een normale maaltijd.

Verpakkingen

LaVitella biedt verschillende verpakkingsoplossingen. De verpakking is een belangrijke USP voor uw product. Een goed product verdient een goede presentatie.
Scroll naar boven