OP MAAT GEMAAKTE PRODUCTEN: HOOGSTE KWALITEIT TEGEN DE BESTE PRIJZEN
EEN FLEXIBELE PARTNER DIE U HELPT UW DOEL TE BEREIKEN
MEER DAN 20 JAAR ERVARING
EEN NO-NONSENSE ORGANISATIE DIE HAAR BELOFTEN HOUDT
BETROUWBARE MENSEN MET EEN HANDS-ON MENTALITEIT
Home   >   Service

Service

LaVitella biedt verschillende verpakkingsoplossingen. De verpakking is een belangrijke USP voor uw product. Een goed product verdient een goede presentatie.

LaVitella volgt alle innovaties in de verpakkingsmarkt op de voet en houdt u op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Wij bieden alle soorten vaten, emmers, flessen, potten, sachets en verschillende soorten bulkverpakkingen.

Kwaliteit & logistiek

Kwaliteit

LaVitella vindt kwaliteit, veiligheid en hygiëne belangrijk. Samen met onze grondstoffenleveranciers, de productiefaciliteiten en externe laboratoria monitoren wij voortdurend het productieproces van ingrediënt tot eindproduct.

Om de beste prestaties voor onze klanten te garanderen, werken LaVitella en haar partners met de hoogste kwaliteitsnormen en -vereisten.

Onze belangrijkste principes

  • Beste product, beste prijs
  • Hoge kwaliteitsstandaarden

Logistiek

Logistiek is een essentieel onderdeel van ons dagelijks werk geworden. Elke actie of beslissing wordt voorafgegaan door een logistiek proces, wat voor LaVitella een van de belangrijkste organisatorische principes is.

Wij beschikken over een team van experts die de logistiek verzorgen. Voor de distributie van onze eindproducten werken wij samen met eersteklas transporteurs die weten hoe ze met voedingsmiddelen moeten omgaan.

Onze belangrijkste principes

  • Strategische inkoop van grondstoffen en ingrediënten
  • Een strikte productieplanning
  • Een nauwkeurige inventaris van grondstoffen, ingrediënten en eindproducten
  • Een just-in-time en op de juiste plaats distributie
Scroll naar boven