OP MAAT GEMAAKTE PRODUCTEN: HOOGSTE KWALITEIT TEGEN DE BESTE PRIJZEN
EEN FLEXIBELE PARTNER DIE U HELPT UW DOEL TE BEREIKEN
MEER DAN 20 JAAR ERVARING
EEN NO-NONSENSE ORGANISATIE DIE HAAR BELOFTEN HOUDT
BETROUWBARE MENSEN MET EEN HANDS-ON MENTALITEIT

Our products   >   Private label

Private label

Sportsupplementen

Hoe het werkt

Lavitella ontwikkelt en produceert functionele sport voeding en innovatieve dieet producten. Wij bieden de hoogste kwaliteit private label sportvoeding onder uw eigen merk. Wij helpen u bij het ontwikkelen en uitbreiden van uw eigen private label producten. Wij verzorgen de productie en het inkoop proces, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft en u én de consumenten elke keer weer krijgen wat verwacht wordt.

LaVitella creëert en produceert functioneel voedsel en innovatieve voedingssupplementen. Wij bieden de hoogste kwaliteit private label sport supplementen om uw merk te laten groeien.

We nemen u mee in elke stap van het productie- en inkoopproces om ervoor te zorgen dat uw producten precies zijn wat u en uw klanten verwachten, elke keer weer. Daarnaast bieden wij op maat gemaakte formules en merkbeleving.

Ons proces

Receptuurontwikkeling

Bij LaVitella ontwikkelen onze experts formules voor krachtige prestaties. Vertrouw op ons om jouw eigen merk verder te ontwikkelen met precisie en innovatie.

Inkoop van grondstoffen

Wij sourcen hoogwaardige ingrediënten voor uw private label sportvoeding of dieet producten. Met onze jarenlange ervaring en duurzame relaties met fabrikanten kunnen wij hoogwaardige ingrediënten voor de juiste prijs inkopen.

Testen en mixen

Na stap 1 en 2 worden de ingrediënten gemixt. Samen zorgen wij voor een unieke formule en de beste smaak door uitgebreid te testen en fine te tunen.

Labelen en verpakken

Wij kunnen u volledig ondersteunen in het gehele productie proces. Samen kunnen we de juiste etiketten ontwikkelen en produceren. Wij bieden een verpakking op maat.

Voorraadbeheer

LaVitella beschikt over een team van experts op logistiek gebied. Wij werken op basis van het “op de juiste tijd op de juiste plaats” principe. Hiervoor werken wij samen met betrouwbare transporteurs.

Vragen?

Wat u van ons kunt verwachten

Concurrerende prijzen

We streven ernaar de beste kwaliteitsproducten te leveren tegen de beste prijs op de markt. Dit doen we door te werken met goede partners en effectieve werkwijzen.

Hoge kwaliteitsnormen

Om de beste prestaties voor onze klanten te garanderen, werken LaVitella en haar partners met de hoogste kwaliteitsnormen en -vereisten.

Uitstekende logistiek

Strategische inkoop van grondstoffen en ingrediënten in combinatie met een strikte productieplanning. We hebben altijd een nauwkeurige voorraad.

Zeer ervaren

Omdat we meer dan 20 jaar ervaring hebben, weten we hoe we goed op trends moeten inspelen. Daarnaast kennen we de hele markt en kunnen we goed adviseren.
Scroll naar boven